Scornicești: încep lucrălile pentru construirea unui nou bloc de locuințe sociale

0
190

Ultima zi lucrătoare a săptămânii în curs vine cu o veste bună pentru locuitorii orașului Scornicești. Primarul localității, Daniel Tudor, a anunțat începerea lucrălilor pentru construirea unui nou bloc de locuințe sociale, cu un număr de 24 de unități locative:

”Așa cum am promis, proiectele continuă la Scornicești!

În acest sens, revin în atenția dumneavoastră și vă aduc la cunoștință faptul că începând de astăzi – 3 septembrie 2021, am dat startul lucrărilor la unul dintre cele mai importante proiecte pe care mi le-am propus și asumat încă dinaintea campaniei electorale din toamna anului trecut.
Mai exact, după ce la începutul lunii iunie 2021, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE, cu un număr de 24 de unități locative, am trecut, în sfârșit, la demararea efectivă a lucrărilor.
Din acest moment, vă asigur că, neîncetat, voi face numeroase vizite de lucru pe șantier și vă voi ține la curent cu cele mai noi informații legate de modul în care se desfășoară lucrările.” a declarat edilul.