Rețeaua de gaze, extinsă în Scornicești

0
174
Cu pași mici dar siguri, orașul Scornicești se dezvoltă de la o zi la alta datorită edilului Daniel Tudor. La începutul acestei săptămâni, primarul a anunțat demararea proiectului privind extinderea rețelei de gaze naturale – în toată localitatea.
Acest proiect este important pentru întreaga comunitate, ajutând la crearea unui trai decent:
Începem în forță o nouă săptămână de lucru în Scornicești, demarând un alt proiect de suflet din seria celor mai mari și importante obiective asumate…
Mai exact, deși toate obiectivele implementate până acum reprezintă pași semnificativi pentru dezvoltarea comunității noastre, proiectul privind extinderea rețelei de gaze naturale – în toată localitatea, este unul pentru care am insistat foarte mult și mă bucur că, în cel mai scurt timp, va fi implementat.
 Nu în ultimul rând, după cum o parte dintre dumneavoastră știți deja, în urma răspunsurilor oferite la postările de dată recentă, în cel mai scurt timp vor urma și alte obiective, la fel de importante, axate pe toate categoriile de vârstă din localitatea noastră.
Desigur, fiecare va fi adus în atenția dumneavoastră de fiecare dată când va fi început sau finalizat.” transmite Daniel Tudor.