Primarul Cătălin Rotea anunță noi locuri de muncă în Balș

0
390

Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, a susținut vineri, 17 noiembrie, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat investițiile sale în cei trei ani de mandat.

Așa cum a promis în campania electorală, că va crea cel puțin 500 de locuri de muncă pentru cetățeni, timpul a demonstrat că este un edil de cuvânt, și ușor, ușor a atras investitori dornici să își dezvolte afacerile pe platforma industrială a orașului Balș, creând astfel locuri de muncă.

Cel mai nou investitor din Balș este  Hengst Filtration – o firmă internaţională care își va desfășura activitatea în fabrica IAC. Firma se ocupă cu crearea filtrelor.

Hengst Filtration va beneficia de 50% reducere pe impozit. Totodată, activitatea noii fabrici va începe în luna aprilie, până atunci se caută personal. Cei interesați pot trimite un CV pe următoarea adresă de email: application@hengst.de.

Având în vedere numărul extrem de mare de accesări simultane a e-mail-ului firmei HENGST FILTRATION, operatorul economic pune la dispoziția persoanelor interesate pentru depunerea CV-ului de angajare, o adresă de e-mail alternativă: jobs.bals@hengst.de  HENGST FILTRATION precizează că, în continuare, sunt așteptate CV-uri pentru posturile de: operatori; tehnicieni; instalatori; ingineri; personal administrativ. În funcție de natura postului, sunt necesare studii medii sau studii superioare.” a transmis Rotea.