Primăria municipiului Caracal, premiată la Gala ”România ești TU”

3
1265

Gala „Îngeri pentru România”, proiect media “România Ești Tu!”, a avut loc în data de 15 martie 2023, la Palatul Parlamentului București. Gala „Îngeri pentru România” înseamnă identificarea oamenilor valoroși, afacerilor de succes, atracțiilor turistice, dar și a proiectelor locale ce înseamnă investiție, dar și un pas înainte spre dezvoltare.

În cadrul acestui eveniment, Primăria municipiului Caracal a fost premiată pentru atragerea de fonduri și desfășurarea de investiții, proiecte sociale și culturale cu impact pentru comunitate:

Este o mândrie să putem fi aici și să arătăm tuturor că noi, toți cei din Caracal, reprezentăm o comunitate mândră de istoria sa, binecuvântată cu o moștenire culturală demnă de invidiat, aș spune eu.
 Și cum este zicala, „până nu vezi, să nu crezi”,  vă lansez tututor provocarea să veniți la Caracal, să ne descoperiți la fața locului, cu bogățiile și frumusețile pe care orașul nostru le oferă.
De mai bine de doi ani, administrația împreună cu cetățenii am pus pariu cu noi înșine că vom face din Caracal un pol cultural regional.
Am început cu proiecte pentru creșterea confortului cetățenilor și reabilitarea obiectivelor de interes turistic, pentru iubitorii de frumos, de istorie, tradiții  și cultură!
Așa este Caracalul, al doilea municipiu ca mărime din județul Olt, cu sute de ani de atestare documentară, fostă reședință de județ.
Acest premiu este o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre, este un premiu pe care noi, administrația, îl dedicăm caracalenilor cărora le transmitem un singur gând: Mândri că suntem caracaleni!”, a afirmat Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, prezentă la eveniment.

3 COMENTARII

  1. „până nu vezi, să nu crezi”. veniti in caracal sa vedeti cratere in tot orasul cica „lucrari de modernizare a retelei de apa”. veniti sa vedeti blocurile reabilitate doar pe hartie. veniti sa vedeti cate case si-a mai tras primarul din bani cinstiti. sa vedeti copaci masacrati si spatii verzi desfiintate pt a fi inlocuite cu betoane. aaaa si sa nu uitati sa respirati aer curat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.