Primăria Balş face angajări. Nu se cere vechime

0
2380

Administrația orășenească a scos la concurs două posturi în cadrul Serviciului gestionare câini fără stăpân, examenul urmând a fi organizat la jumătatea lunii ianuarie 2020.

Paznic și muncitor calificat sunt posturile scoase la concurs de către Primăria Balş în luna ianuarie. Concursul se va organiza pe 14 ianuarie proba scrisă și pe 17 ianuarie 2020 interviul. Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii medii sau generale și atestat de calificare profesională pentru exercitarea profesiei de agent de pază/securitate și ordine și studii medii sau generale, pentru postul de muncitor calificat. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime pentru posturile mai sus menționate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Balş numărul de telefon 0249.450.145.