Primar Dumitru Costea: ”Avem în plan ridicarea unuei noi școli, parter plus etaj”

0
1508

Omul gospodar începe anul cu obiective mărețe! Așa este și cazul primarului comunei Găneasa, Dumitru Costea, care are în plan reabilitarea sediului primăriei, grădiniței și căminului cultural din localitate. Finanțarea acestor proiecte va fi asigurată prin PNDR. Un alt țel al edilului pentru 2022 este ridicarea de la zero a unei școli moderne, destinate claselor I-VIII.

Școala cea veche de lângă Drumul European se va demola. Avem în plan ridicarea unei noi școli, parter plus etaj, destinată elevilor din clasele I-VIII. Sala de sport este aproape gata.” a precizat Costea.

Și utilitățile reprezintă o problemă cu care se confruntă populația din Găneasa. În cel mai scurt timp, autoritățile locale doresc să introducă apa potabilă, canalizarea și gazele naturale în toate satele comunei, astfel încât cetățenii să aibă un trai decent și o viață cât mai bună.

În discuția purtată cu primarul Costea, acesta a punctat și situațiile celor săraci. Anual, cetățenii fără nici un fel de venit, vin la primărie și cer sprijinul autorităților locale atunci când dau de greu. Astfel, pe an 2-3 persoane sunt sprijinite de primărie atunci când au un deces în familie și nu au posibilități pentru înmormântare. Ajutorul oferit de autorități este în valoare de 1.000 lei.