Paul Stănescu: „Drumul expres Pitești-Craiova se va construi”

0
6484

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, recent ales pentru a ocupa funcția de ministru al Dezvoltării şi funcţia de vicepremier în Guvernul României, a susținut sâmbătă-28 octombrie, o conferință de presă la sediul PSD Olt. Unul dintre subiectele discutate în cadrul conferinței de presă a fost și cel referitor la proiectul privind construirea drumului expres Pitești-Craiova.

Ministrul Dezvoltării a garantat oltenilor că acest proiect este unul realizabil și că anul viitor sigur vor începe lucrările pentru construirea acestui drum. „Drumul expres Pitești-Craiova se va construi. În primăvara anului 2018 sau cel mai probabil în vara anului viitor, vor începe lucrările pentru construirea acestui drum. Bani sunt, drumul se va construi cu fonduri europene și am încredere că actualul Ministru al Transporturilor, Felix Stroe, va face tot ce îi stă în putință pentru ca lucrurile să decurgă conform planificării”, a spus Paul Stănescu în cadrul conferinței de presă.

Săptămâna trecută Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publice  numele firmelor care vor să proiecteze şi să execute tronsoanele 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova – Slatina- Pitești. Este vorba despre nu mai puţin de 15 oferte care au fost depuse de firmele interesate de aceste lucrări.