OLTUL VA AVEA PREFECT…PSD !      

0
2477

În urma recentelor negocieri între cele trei partide care vor veni la guvernare, la Olt, posturile de prefect și unul de subprefect vor reveni social-democraților.

Nu este o surpriză pentru noi dacă se are în vedere faptul că organizația PSD Olt este printre cele mai puternice din țară. La care se adaugă și faptul că senatorul de Olt, Paul Stănescu, este un foarte important om politic la nivel național în acest partid. Sunt vehiculate mai multe nume, printre care fostul prefect de Olt, ANGELA NICOLAE, actual ocupând funcția de manager la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Este posibilă numirea profesorului de matematica, SILVIU NEACȘU, care a ocupat cinci ani aceasta înaltă funcție. Destituirea acestuia a fost făcută abuziv din motive politice, fără un motiv serios. Mai este luat în calcul și EMIL MARINESCU care a ocupat funcția de subprefect și a girat mult timp și pe cea de prefect, fiind schimbat tot din motive care nu aveau legătură cu activitatea profesională. Mai este și o altă propunere care îl privește pe un tânăr politician care bate tare la porțile afirmării la nivel național, căruia nu-i divulgăm încă numele.