O nouă creșă modernă, în Balș

0
144

Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea pentru construcția unei noi creșe în Balș.

Primarul din Balș, Cătălin Rotea, a precizat că proiectul este important pentru copiii din orașul de pe Olteț care vor beneficia de condiții moderne.

„Orașul nostru a primit joi, 24 februarie, aprobarea din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru construcția unei creșe noi, moderne și eficiente din punct de vedere energetic. Este un proiect important pentru copiii și părinții din Balș, care astfel vor beneficia de un spațiu modern, în care actul educațional să fie dublat de condiții de siguranță și un mediu plăcut de învățare.  De asemenea, deoarece investițiile cele mai importante sunt în educația copiilor noștri, iar foarte multe familii tinere de #bălșeni sunt active pe piața forței de muncă, construcția de noi spații educaționale reprezintă și va reprezenta, în continuare, o prioritate pentru administrația orașului nostru”, a spus Rotea.