Liviu Radu: „Oraşul nostru va căpăta o altă înfățişare”

0
2579

După aproximativ un an de când se află la conducerea municipiului Caracal, edilul Liviu Radu a demarat numeroase proiecte importante pentru dezvoltarea municipalității. Modernizarea străzilor, reabilitarea blocurilor și modernizarea unităților școlare, toate aceste proiecte au fost trecute de edil pe lista de priorități a Primăriei Caracal.

Lucrurile merg tot mai bine în municipiul Caracal. Cei din conducerea locală au făcut toate demersurile necesare pentru a transforma orașul în unul european. În această perioadă se lucrează de zor pentru reabilitarea arterelor rutiere de pe raza municipiului, dar și pentru modernizarea clădirilor. Edilul Liviu Radu este convins că toate aceste lucrări vor da municipiului o nouă înfățișare. „Mă bucur că lucrurile se mişcă în direcția aceasta şi credeți-mă că mă străduiesc pe cât pot ca în scurtă vreme oraşul nostru să capete o altă înfățişare, şi anume una modernă. La această oră pot spune ca pe strada Ion Mincu s-a turnat deja covor asfaltic şi nu ne oprim aici, asfaltările vor continua şi în alte zone. Fac precizarea că şi în cartierul HCC schimbarea o să apară, aşa că după cum ați putut vedea s-a început deja cu trotuarele. Și pentru ca elevii să înceapă anul școlar în condiții mult mai bune se lucrează și la modernizarea unităților de învățământ” , transmite primarul municipiului Caracal, domnul Liviu Radu.

Potrivit celor din conducerea locală a Pirmăriei Caracal, la începutul anului școlar, 2017-2018, Colegiul Național Ioniță Asan, Colegiul Tehnic Matei Basarab, Școala Gimnazială Nr. 2, Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, Grădinița cu Program Normal nr. 3, dar și Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 își vor deschide porțile în straie noi. Se lucrează de zor în acest moment pentru a finaliza aceste lucrări până la începutul anului școlar.