DEZASTRU LA CONCURSUL PENTRU POSTUL DE REFERENT DEBUTANT DE LA PRIMĂRIA SLATINA

0
620

Un singur candidat din cei șapte interesaţi de un post de referent debutant la Compartimentul Evidență Impozite și Taxe Locale, Informare Contribuabili din cadrul Primăriei Slatina a reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100. Ba, mai mult lucrarea unui candidat a fost notată cu 0 puncte.  

 S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de referent debutant pentru Primăria Slatina. Este vorba despre un post scos la concurs. Deşi șapte candidați şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul administrației municipale slătinene, doar unul a reuşit să promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 8 puncte,1 punct, ba chiar a fost o lucrare notată cu 0 puncte. Pe de altă parte, nota obținută de singurul candidatul admis a fost 57 de puncte. De menționat că, doi candidați au lipsit de la examen. Pentru candidatul care a trecut de proba scrisă a concursului urmează interviul.