Deputatul Barbu: ”Fiecare dintre noi putem planta unul, doi sau mai mulți copaci, pentru că un copac plantat înseamnă aer mai curat!”

0
155

Luna Pădurii este un eveniment internațional, celebrat în România din anul 1902, prin grija ministrului Cultelor și Instrucției Publice de la acea vreme, Spiru Haret.

Luna Pădurii a fost marcată și la Slatina de către social-democrații olteni care au plantat 2.000 de puieți de salcâm în zona adăpostului canin de la Sărăcești. Deputatul Florin Barbu se numără printre cei care susțin împăduririle pentru a crea un viitor sănătos cu aer curat, iar din acest motiv a luat parte la acțiunea de la Slatina, acțiune desfășurată sub sloganul ”PSD pentru o Românie_Verde”.

Am plantat împreună pentru un oraș mai verde, pentru o Românie mai verde!M-am bucurat să văd că această acțiune a PSD Olt a adus aici social democrați de toate vârstele și ca ne-am alăturat și noi campaniei naționale a PSD! Fiecare dintre noi putem planta unul, doi sau mai mulți copaci, pentru că un copac plantat înseamnă aer mai curat!” a precizat Barbu.