Angela Nicolae, manager cu concurs la Spitalul Slatina

1
453

Angela Nicolae este manager cu concurs la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce a promovat cele două probe ale examenului. Astfel, la proba scrisă a obținut 9,60, iar la susținerea proiectului de management fiind notată cu 9.72. Ambele probe au fost susținute marți, 17 mai, comisia de concurs stabilind ca Angela Nicolae să-și prezinte proiectul de management tot la această dată.

Mandatul Angelei Nicolae în fruntea celei mai mari unități medicale din județ este de patru ani.

„Este un vot de încredere din parte președintelui Marius Oprescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere. Este o onoare și o responsabilitate pentru mine. Este un drum greu, pentru că sunt managerul celei mai mari unități medicale din județ, aici vin cele mai grave cazuri, spitalul are peste 1.700 de angajați. Sunt onorată și voi pune toată priceperea mea în slujba acestui spital”, a spus managerul.

Angela Nicolae este născută în 1978, a lucrat la Casa Județeană de Pensii în perioada 2002-2010, iar în 2010-2014 a fost inspector pe strategii de mediu și protecția mediului la Consiliul Județean Olt. Totodată, din 2014 și până în 2021 a fost șef Serviciu Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare, cu excepția perioadei august-decembrie 2019 când a fost prefect al județului Olt.

Ca formare profesională, Angela Nicolae are studii juridice, fiind absolvent al Facultății de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității Craiova.

1 COMENTARIU

 1. Uraaaaaaa..Sarut^mana boier Oprescu-PSD!
  Cata nesimtire si lipsa de bun simt la adresa cetatenilor judetului Olt si nu numai!
  Doamna Nicolae, de unde vii??? Din gradina de la tara?
  SJU nu este proprietatea mariei sale Oprescu de Piatra Olt!
  Nu l-a contruit el cu,,gasca,, lui..Decat l-a stors de bani DIN BANI PUBLICI..CARE SUNT AI NOSTRI, AI CETATENILOR dar dirijati,,batraneste,, spre conturile destul de ,,grase,, ale unor firme..,,of shore,, pentru multe dintre organele de control abilitate din judetul Olt.
  SJU ESTE PROPRIETATEA POPORULUI ROMAN, A CETATENILOR……
  Nu va bateti joc de noi, platitorii de taxe si impozite,,,Sau nu realizati jignirea pe care ne-ati adus-o multumind ,,marelui conducator,, penal?
  Sa va fie rusine pentru o asemenea atitudine jignitoare si ofensatoare la adresa mea, ca cetatean si a cetatenilor judetului Olt.
  Cred ca ati dat examen cu dl Oprescu, in particular, de ii multumiti public! RUSINEEEEE..
  Traiasca PSD, gradina cu copaci roditori si..conducatori!

Comments are closed.