A fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea primelor cinci blocuri din Scornicești

0
174
Cinci blocuri din orașul Scornicești vor fi renovate energetic, după ce primarul Daniel Tudor a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării din Bucureşti, contractul de finanțare în valoare de 12.160.649, 19 lei, prin Programul Național de Redresare și Reziliență.
Pe această cale, edilul promite că va depune toate eforturile astfel încât toate blocurile din Scornicești să fie modernizate:
Cu încredere, satisfacție şi speranță, am semnat la sediul Ministerului Dezvoltării din Bucureşti, contractul de finanțare în valoare de 12.160.649, 19 lei, aprobata prin P.N.R.R., componenta C5-Valul Renovării (finanțare europeană 100%), cu care  vom renova şi creşte eficiența energetică, a primelor 5 blocuri din oraşul Scorniceşti. Este un prim pas, prin care îmi doresc să schimb imaginea clădirilor multifamiliale şi administrative din oraşul nostru, dar şi confortul de a conviețui în acestea! Totodată, vă promit solemn, că vom monitoriza şi încerca să aplicăm în a obține finanțare europeană, pentru a renova în aceleaşi condiții, fără cotă de cofinanțare, toate blocurile din oraşul Scorniceşti.” a declarat edilul Tudor.