Ziua Copilului, sărbătorită în Balș și Caracal

0
207

Copiii din orașele Balș și Caracal vor fi sărbătoriți cu fast de autoritățile locale, cu ocazia zilei de 1 iunie:

”Anul acesta, Primăria Municipiului Caracal împreună cu Centrul Cultural Municipal ”Radu Șerban” a pregătit un program special dedicat copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Jocuri, ateliere de pictură, teatru, gimnastică aerobică și dans modern, animație pentru copii și multe alte surprize îi așteaptă pe sărbătoriții zilei începând cu ora 11.00 în zona centrală a orașului.
În partea a doua a zilei vor fi deschise publicului în Parcul Constantin Poroineanu un teren de baschet și de tenis. Cu această ocazie iubitorii de sport și spectacol vor urmări meciuri demonstrative.
După un an de pandemie, în care ziua Copilului s-a sărbătorit sub auspiciile izolării, iată-ne mai aproape de normalitate.
Evenimentele vor fi organizate cu respectatea prevederilor legale impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu Covid 19.
Aducem mulțumiri sponsorilor și partenerilor care s-au oferit să sprijine inițiativele municipalității și s-au întrecut în a veni cu proiecte tematice pentru bucuria copiilor.” au declarat reprezentanții primăriei Caracal.

”De 1 Iunie, copiii au parte de o surpriza la Bals!
Marți, intre orele 10 si 13, pe Platoul din fata Casei Tineretului, va invitam la Sarbatoarea Copiilor, cu animatori, baloane si picturi pe fata.
In cazul in care vremea va fi nefavorabila, activitatile se vor desfasura in sala de festivitati din sediul Primariei orasului Balș.” se arată pe pagina de socializare a primăriei Balș.