Ziua comunei Brastavățu, anulată

0
237

Evoluția rapidă a raspindirii infectării cu COVID-19 a determinat autoritățile locale din comuna Brastavățu să ia decizia de a anula organizarea zilei comunei și a Bălciului comunal cu ocazia sărbătorii religioase de Sfântul Ilie.
”Ținind cont de contextul epidemiologic actual și de evoluția raspindirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 precum și de riscul crescut de transmitere comunitară in rindul populației , a numărului mare de îmbolnăviri atit in județul Olt cit și la nivel național, vă anunț cu regret că nu se mai organizează in data de 20 Iulie ziua comunei și Bâlciul comunal cu ocazia sărbătorii religioase de Sfintul Ilie . Sănătatea și siguranța dvs , a familiilor și a celor dragi au fost și sint in continuare o prioritate și trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru a reduce riscul inbolnăvirilor . Vă rog și revin cu îndemnul să respectăm regulile de igienă, distanța socială, să purtăm masca de protecție cu ocazia deplasărilor in localitate și in afara localității .
Mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc tuturor multă sănătate! ” a declarat primarul localității Oprea Cici Constantin.

Florina DINU