Zeci de persoane au ”Curățat comuna Pârșcoveni”

0
117
Douăzeci de cetățeni din comuna olteană Pârșcoveni au dat o mână de ajutor în campania națională ”Curățăm România”. În urma acestei acțiuni, au fost strânse peste 300 kg de deșeuri abandonate pe raza localității Pârșcoveni.

La nivelul județului Olt au desfășurat acțiuni de ecologizare Primăriile municipiului Caracal, orașului Drăgănești-Olt și comunelor Băbiciu, Bălteni, Bîrza, Brastavățu, Cârlogani, Cezieni, Cilieni, Corbu, Dobrosloveni, Farcașele, Gârcov, Ianca, Iancu Jianu, Icoana, Izbiceni, Movileni, Orlea, Perieți, Poboru, Stefan cel Mare, Tia Mare și Urzica.

Campania Națională „Curățăm România!” sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!” se va derula până la data de 31 mai 2022.

Această campanie implică participarea activă a tuturor instituțiilor din subordinea ori coordonarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a unităților administrativ-teritoriale, a autorităților județene (Prefectură, Consiliu Județean, Inspectorat Școlar) precum și a voluntarilor și ONG-urilor în cadrul activităților de ecologizare a zonelor insalubre identificate la nivelul localităților urbane șu rurale.