Zeci de elevi din Olt au vizitat, Parlamentul României, la invitația senatoarei Siminica Mirea

0
276

Elevii clasei a V-a de la Școala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”, din județul Olt, însoțiți de doamna profesor Stanciu Emilia Liliana au vizitat, marți, Parlamentul României, la invitația senatoarei Siminica Mirea. Vizita a început cu un tur ghidat al Palatului Parlamentului dar și cu accesul în sala de plen a Senatului:

Astăzi, 28 martie, am avut deosebita plăcere și onoare de a primi la Palatul Parlamentului, clasa a V-a de la Școala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”, din județul Olt, însoțiți de doamna profesor Stanciu Emilia Liliana. Cu entuziasm și curiozitate, tinerii au răspuns invitației mele de a descoperi și a se familiariza cu instituția care contribuie la modelarea viitorului națiunii noastre.
Vizita a început cu un tur ghidat al Palatului Parlamentului, oferindu-le elevilor și doamnei profesor ocazia de a admira arhitectura impresionantă și de a cunoaște istoria fascinantă a acestui simbol al democrației românești. Am fost încântat să observ interesul manifestat de tineri pentru detaliile și poveștile legate de această emblematică clădire.
Momentul culminant al vizitei a fost accesul în sala de plen a Senatului, locul unde se iau deciziile importante pentru țara noastră. Tinerii au fost inspirați de atmosfera solemnă și de responsabilitatea pe care o implică această funcție.
 Doresc să le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru dedicarea și efortul lor de a forma viitoarele generații, precum și elevilor pentru curiozitatea și entuziasmul lor. Sunt mândră să fac parte dintr-o națiune care investește în educație și în tineretul său și, mă angajez să continui să sprijin acest sector vital pentru dezvoltarea și progresul României.” a transmis Siminica Mirea.