Voiculescu: ”În calitate de președinte al PNL Olt mi-am reafirmat sprijinul pentru promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului nostru”

0
666

La ședința Organizației Femeilor Liberale Olt, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, ce a avut ca temă „Egalitatea de șanse între femei și bărbați” a participat senatorul Liviu Voiculescu alături de Luminița Popescu, președintele Organizației Femeilor Liberale Olt și secretar de stat în Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES).

Cu acest prilej, Voiculescu a anunțat că încuraja promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului nostru:

Am participat cu plăcere la ședința Organizației Femeilor Liberale Olt având ca temă “Egalitatea !de șanse între femei și bărbați”, în contextul zilei de 8 mai , zi dedicată angajamentului României față de promovarea egalității de gen ca valoare fundamentală , într-o democrație consolidată.

Îi mulțumesc doamnei președinte Luminița Popescu, secretar de stat ANES pentru oportunitatea de a fi alături de colegele mele și de a dezbate un subiect atât de important.
Cu această ocazie olteanca noastră, lect. univ. dr. Neaga Diana, a ținut o prelegere privind aspecte ce țin de egalitatea de șanse și gen, barierele, greutățile, vulnerabilitățile și inegalitățile cu care se confruntă femeile.
În calitate de președinte al Pnl Olt mi-am reafirmat sprijinul pentru promovarea femeilor în viața publică, politică și administrativă a județului nostru.” a transmis Voiculescu.