Slatina: Restricţii de trafic în zona străzii Oituz

0
369

Din pricina lucrărilor pe care Compania de Apă le desfăşoară pentru  înlocuirea conductei de aducţiune de pe strada Oituz din municipiul Slatina, în zona aceasta vor fi introduse noi restricții de trafic.

Astfel, începând de marți, 7 martie 2023, traficul rutier de pe relația Pitești-Craiova, va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe strada Carol I – Tudor Vladimirescu, sens în care pe întreg segmentul vor fi amplasate panouri mari, vizibile cu direcțiile de urmat.

În intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu va fi schimbată prioritatea de trecere, astfel încât prioritară să fie relația de coborâre de pe strada Carol I.
Traficul rutier pe relația Craiova – Pitești se va desfășura normal, cu ocolirea zonei de lucrări de pe strada Oituz care vor fi semnalizate corespunzător.
Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina. 
Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor.” transmite IPJ Olt.
Reamintim că Compania de Apă Olt are lucrări de investiții în zonă menționată, pentru reabilitarea conductei de aducțiune SP Salcia- Oituz, pe lungime de 5,2 km, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”.
CAO investește peste 161 milioane de lei în reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare și penru îmbunătățirea calității apei distribuite cetățenilor din municipiul Slatina.
Compania de Apă Olt are și va avea, în următorii doi ani, intervenții pe 100 de străzi, însemnând reabilitarea rețelelor de apă pe 26 km, extinderea rețelelor de apă pe 10,10 km, reabilitarea rețelei de aducțiune pe 30,2 km și extindere rețelelor de canalizare pe 23,68 km.