Voiculescu: a fost adoptată ordonanţa de urgenţă care asigură o finanţare de un miliard de euro pentru eficienţă energetică şi producţia de energie verde

0
244

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat într-o postare, că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care va asigura o finanţare de un miliard de euro pentru eficienţă energetică şi producţia de energie verde. Din aceştia, 500 de milioane de euro vor merge către autorităţile publice şi 500 de milioane de euro către IMM-uri

Un miliard de euro pentru eficienţă energetică şi producţie de energie verde, printr-o ordonanță de urgență adoptată de Guvernul condus de premierul PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

500 de milioane de euro vor fi destinate autorităților locale, pentru proiecte de eficientizare energetică a școlilor, spitalelor, dar și pentru iluminatul public inteligent.
Cealaltă jumătate a finanțării va merge către IMM-uri, pentru proiecte de eficientizare energetică a halelor de producţie şi pentru producerea de energie verde pentru consum propriu.” a precizat liberalul.