Primăria Valea Mare, revoltată de atitudinea cetățenilor

0
835

Autorițătile locale din comuna Valea Mare au luat hotărârea de a ridica tomberoanele de gunoi de  pe platforma betonată din strada Unirii – platforma Cimitir, strada Nicolaie Maican, strada Maxim Nita, strada Toamnei, strada Nicolaie Grigore si strada Primaverii. Această decizie a fost luată după ce localnicii aruncau în tomberoane diverse materiale de constructii, resturi vegetale, arbusti și multe altele.

Vă informăm că începând cu data de 03.06.2020 se vor ridica tomberoanele de gunoi menajer de pe platforma betonată din str. Unirii – platforma Cimitir, str. Nicolaie Maican, str. Maxim Nita, str. Toamnei, str. Nicolaie Grigore si str. Primaverii deoarece acestea nu se folosesc pentru gunoi menajer și se folosesc pentru a depozita în ele diverse materiale de constructii, resturi vegetale, arbusti, etc. și a se goli toaletele.
​Gunoiul menajer din gospodariile de pe aceste strazi va fi scos la poartă în zilele de miercuri în pubele sau saci menajeri
.” a apărut pe pagina de socializare a primăriei.

Acest lucru se va întâmpla și cu celelate platforme de gunoi din localitate în cazul în care autoritățile vor constata aceleași nereguli.

Florina DINU