Vizită de nivel înalt la Caracal. Americanii de la Greenbrier Company Astra Rail Industries în vizită la Primăria Caracal

0
525

Joi, 15 septembrie, la sediul Primăriei Caracal, primarul  municipiului, domnul Ion Doldurea, alături de doamna viceprimar Marina Samiee, au primit vizita reprezentanților companiei americane Greenbier Company Astra Rail Industries, companie ce deține în patrimoniu Fabrica de Vagoane Caracal (Romvag) dar Fabrica de Vagoane – Turnu Severin și Fabrica de Vagoane Astra Arad. Delegația americană a fost condusă de Lorie Tekorius- Președinte &CEO și a avut în componență următorii membrii:Alejandro Centurion- fost CEO actual Advisory role,Yann Bonguardo-Chief Commercial Officer, Brian Comstock-EVP Chief Commercial and Leasing Officer, Wiliam Glenn- Chair of The Management Board , Gligor Corneliu Ion– Manager General și  Sabin Giurgiu – Director Fabrica. Au avul loc discuții referitor la planul de dezvoltare al societății  pe care îl au în vedere americani, la mărirea numărului de angajați, la o colaboarare mult mai bună cu Administrația locală. A fost exprimată  dorinta de implicare în sistemul educațional și în același timp promisiunea că angajații societății pe care o conduc vor avea  salariile mărite(poate cele mai mari din zonă), fără a mai exista mișcări sindicale care să perturbe atât activitatea economică a societății dar și activitatea socială a angajaților. Primarul Ion Doldurea a fost încântat de disponibilitatea pe care o au americanii referitor la dezvoltarea afacerilor și a  fabricii pe care o dețin la Caracal, a promis sprijinul Administrației Locale și profitând de ocazie a lansat și rugămintea ca , Creșa care este în proprietatea Romvag ( și care acum este închisă) să treacă cu ,,acte și bagaje,, în patrimoniul Administrației Locale.

Vom vedea care va fi răspunsul americanilor și disponibilitatea lor pentru creșterea nivelului de trai și civilizație în urbea caracaleană .

                                                     Doru Tudor