Vicepremierul Paul Stănescu: ”Până la CEX demisia mea nu o aveţi. Nu i-am răspuns lui Dragnea să vadă cum e”

0
454

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat , marți, că demisia este un act unilateral şi nu şi-o va depune până la următorul Comitet Naţional Executiv, care va decide mai departe.

„Va decide CEX . Demisia e un act de voinţă unilaterală. Până la CEX demisia mea nu o aveţi (…) Respectăm cu toţii votul din CEX. Nu am făcut niciun pas înapoi. Eu nu fac paşi inapoi, menţin ceea ce am spus. Nu mi-e frică de nimeni. Nu am nimic în spate să îmi fie teamă şi ce ar fi bine pentru partid şi România, am spus cu curaj. Chiar dacă îmi ia cineva carnetul de partid, eu rămân un om de stânga”, a declarat Paul Stănescu, întrebat de posibila sa demisie.

Acesta spune că relaţia din partid este una bună, iar semnatarii scrisorii vor rămâne în PSD. „Să nu insinueze cineva că noi nu susţinem programul de guvernare”, a spus Stănescu.

Legat de telefonul lui Liviu Dragnea, Stănescu recunoaşte că nu i-a răspuns: „Dacă vrea să vorbească cu mine, vorbesc cu el. Nicio problemă. M-a sunat la telefon (Dragnea – n.r.) şi nu i-am răspuns, ca să vadă şi el cu e să nu răspunzi la telefon”.

Sursa: mediafax.ro