Vești pentru abonații Vodafone! Din mai se vor majora prețurile la abonamente

0
397

Vești pentru abonații Vodafone! Al doile jucător de pe piața locală de telefonie mobilă va majora din luna mai preturile la abonamente.

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu o bază de aproape 10 milioane de clienţi, va majora din luna mai preţurile pentru toate abonamentele contractate de clienţii persoane fizice cu o sumă de sub un euro pe lună – în funcţie de planul tarifar al fiecărui utilizator, pe fondul „creşterii costurilor asociate cu furnizarea de servicii de comunicaţii”, conform notificărilor pe care compania a început să le transmită clienţilor prin SMS.

„În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, te informăm că începând cu data de 6 mai 20119 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr va creşte cu 0,83 euro (TVA inclus). Dacă nu eşti de acord cu această modificare poţi denunţa unilateral contractul”, se arată într-una dintre notificările pe care Vodafone a început să o transmită celor aproximativ 4 milioane de abonaţi.

Vodafone este al patrulea jucător mare de pe piaţa locală de telecom care majorează nominal tarifele de la începutul acestui an. Prima mutare a fost făcută de Digi, operator care a fost urmat de grupul Telekom şi UPC. În acest moment Orange, liderul pieţei locale de telecom, este singurul jucător mare de pe piaţă care nu a anunţat majorări de tarife, potrivit zf.ro.

Sursa: bugetul.ro