Cadavrul unei femei a fost descoperit în zona debarcaderului de la Plaja Olt

0
1327

Polițiștii olteni au descoperit un cadavru pe râul Olt, în zona debarcaderului de la Plaja Olt.

„Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost gasit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au precizat cei de la IPJ Olt.

Potrivit pompierilor olteni este cadavrul unei femei.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la  Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Nici pompierii, nici cei de la IPJ Olt nu au putut preciza dacă este vorba despre fata dată dispărută în urmă cu o săptămână, Nicoleta Marcu.

Cadavrul se află în stare avansată de putrefacție.

Potrivit IPJ Olt, cadavrul nu prezintă semne de violență.

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei”, au mai spus cei de la IPJ Olt.

Potrivit unor surse, după îmbrăcăminte și semnalmente, polițiștii iau în calcul că trupul neînsuflețit să fie al Nicoletei Marcu, tânăra de 27 de ani, din municipiul Slatina, care a dispărut în urmă cu o săptămână.