32.6 C
Slatina
vineri, iunie 21, 2024
Acasă Actualitate Urmează concedieri masive

Urmează concedieri masive

0
1149
Va fi un adevărat măcel. Urmează concedieri masive în mai multe domenii din statul român. S-a aflat și cine sunt cei luați la țintă de un ministru important din Guvernul Orban. Acesta a anunțat ce urmează să se întâmple.

Vin vremuri grele pentru mai mulți bugetari. Va fi un adevărat măcel, aceștia vor rămâne fără loc de muncă. Este anunțul noului ministru al Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Acesta a anunțat disponibilizări masive în sectorul bugetar. Dezvăluirile acestuia vin după ce rectificarea bugetară a devoalat găuri imense în bugetul de stat.

Urmează concedieri masive

Florin Cîțu a anunțat cine vor fi cei eliminați din aparatul bugetar. Este vorba despre leneși, dar și cei promovați pe criterii politice.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Vom face o analiză. Se va face un audit. Vom reorganiza ministerele. (…) Disponibilizările se fac după audit. Așa cum am mai zis…Cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci”, a spus Florin Cîțu la Antena 3, întrebat dacă urmează ca o parte din români să fie dați afară.

Sursa: capital.ro