Un polițist din Slatina, din erou a ajuns victimă

0
680
Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a fost bătut de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina după ce a intervenit într-un grup de adolescenți pentru aplanarea unui conflict. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
La data de 20 mai a.c., în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulți tineri, pe strada Unirii, din municipiul Slatina, județul Olt.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce ieșea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent.
Bărbatul, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri,  de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.
În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.” transmite IPJ Olt.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.
În urma documentării activității infracționale, cei doi tineri, de 18 ani, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.