Un membru al familiei bărbatului din Șerbănești, confirmat cu COVID-19

0
575

Potrivit unor surse, la nivelul județului ar fi confirmat doar un caz nou, restul de patru fiind din nou raportări eronate.

Astfel, un membru al familiei bărbatului din Șerbănești, de 57 de ani, care a decedat joi, a fost confirmat cu coronavirus. Bărbatul din Șerbănești a murit pe 7 mai, acesta fiind internat la Spitalul Caracal. Acesta avea și alte afecțiuni foarte grave și locuia în comuna Șerbănești alături de șoție, tatăl acestuia și cei doi copii.

Potrivit primarului din localitatea Șerbănești ar putea fi vorba despre fiica celui decedat, care și-a îngrijit tatăl în zilele în care acesta a fost internat la Spitalul Caracal.

În total, la nivelul județului sunt 49 de cazuri confirmate.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, dintre persoanele confirmate pozitiv, 20 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, două fiind externate astăzi.

Totodată, până acum, 27 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Covid-19 se află internate în spital.

Au fost înregistrate două decese ale unor persoane confirmate cu virusul Covid-19, bărbatul din Șerbănești și femeia din Scărișoara, 54 de ani.

În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt 238 de persoane. Alte 463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 1.294 de teste Covid-19.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi, 53 de cazuri pentru județul Olt, potrivit unor surse patru sunt cazuri atribuit greșit județului nostru.