Un jandarm originar din Slatina a salvat doi oameni implicați într-un accident

1
262

Un jandarm din Slatina a devenit erou după ce a salvat două persoane dintr-un accident rutier produs pe Autostrada A1. Junoiu Alin era în timpul lui liber și se întorcea de la părinți, când accidentul s-a produs chiar în fața lui:

Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral.
Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul.
Un gest de normalitate, ne spune colegul nostru, maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în această seară, a intervenit pentru a ajuta cele două persoane implicate în accident”, transmite Jandarmeria Română.

1 COMENTARIU

  1. Avem si oameni de calitate.Dar ganditi-va ca sunt subiecte destul de importante si pe alte teme.Faceti interviuri cu locuitori care convietuiesc cu alte etnii.Cum sunt integrati romii in munca pentru ca ei traiesc ,in adevar,numai prin munca altora.Faceti interviuri cu pescarii sportivi sa vedem pozitia lor vizavi de gunoaiele ramase in urma lor,sau in urma petrecaretilor la ‘iarba verde”.cum se colecteaza deseurile reciclabile la sate,Aveti exemplu in com.Milcov,aici aproape.Zona este in plina dezvoltare,dar nu exista o strategie de gestionarea utilitatilor.Nu poti avea drum de exploatare intr-o zona destinata construirii de locuinte,costruirile se fac fara o gandire sau verificari de la URBANISM.Rezultatul?Strazi inguste,garduri de beton executate in strada, ,urmeaza probabil utilitatile.Facem lucrurile cu dosul in sus.

Comments are closed.