Un fost primar din Olt, ”premiul„ pentru cel mai bun ”actor”

1
4131

În ultima perioadă, numele fostului primar al comunei Traian, Marian Negrilă, a fost târât în scandaluri, cel mai recent desfășurându-se în curtea Primăriei în care cândva era respectat. Marian Negrilă, în urmă cu puțin timp, ar fi fost bătut de doi indivizi, în curtea Primăriei, înainte de ședința de Consiliul Local. Scaldalul s-a soldat cu ajungerea fostului edil la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Potrivit unor martori, fostul primar este o persoană conflictuală, mereu pusă pe scandal și ceartă, iar întâmplarea din curtea Primăriei a fost iscadă de Negrilă care pentru a se victimiza a recurs la un gest oribil și acela de a se târî pe pământ. Cele afirmate de martori sunt susținute de camerele de filmare care au surprins momentul în care Negrilă se aruncă singur la pământ.

Marian Negrilă a fost primar al comunei Traian timp de 16 ani. În 2020, el a pierdut alegerile, în locul său venind actualul edil, Ilie Crîmu. În prezent, Negrilă este conilier local din partea PNL.

Discutând cu mai mulți cetățeni din comuna Traian, fostul edil este asociat cu frica și teroare. Are un vocabular foarte bogat și este capabil să jugnească și să se certe cu oricine. Marian Negrilă a bătut-o pe directoarea școlii din localitate, pe femeia de serviciu de la grădiniță și chiar a intrat în conflict și cu preotul din Traian.

În ședințele de Consiliu Local este foarte guraliv și-i jignește pe ceilalți participanți fie ei din tabăra PNL sau PSD.

Mulți sunt de părere că Negrilă are pică pe actualul primar pentru simplul faptul că a fost ales în locul său.

1 COMENTARIU

  1. Omului nu-i plac, dupa cum il stiu eu, incompetentii, nici-decum ca ar fi conflictual. Consider comentariile din articol, cel putin tendentios!

Comentariile sunt închise.