Un fost preot din Olt aruncă blestemul asupra lui Dragnea și Dăncilă

0
690

Președintele PSD, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă nu au parte doar de urări de bine de Sărbători, ci și de blesteme. Deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu, fost preot, le urează celor doi să li ardă sarmalele și să nu li se închege piftia.

”Să vi se ardă sarmalele și să nu vi se închege piftia, domnule Dragnea și doamnă Dăncilă!

Anul 2018 trebuia să fie anul în care toți românii sărbătoreau 100 de ani de România Mare! O Românie care și-a început modernizarea pe vremea lui Ferdinand și a Brătienilor și care astăzi, „datorită eminențelor cenușii” din Teleorman este într-un regres evident.

În Anul Centenar, românii așteptau un eveniment grandios care să ne aducă aminte tuturor de Marea Unire. Ce ne-a livrat Ministerul Culturii? Absolut nimic! Festivitățile de 1 Decembrie au fost unele formale, similare cu cele organizate în fiecare an.
Guvernul Dăncilă, condus din umbră de Dragnea și-a bătut joc de Centenarul românilor și mai mult decât atât, au făcut de râs România în fața partenerilor europeni prin forțarea prin OUG a amnistiei și grațierii.

În loc să tureze motoarele pentru modernizarea României, de când a câștigat alegerile generale din 2016, PSD nu s-a ocupat decât să ticluiască planuri ca să-și scape penalii din fruntea partidului de pușcărie.

Să nu credeți că românii nu vă vor taxa pentru că le-ați distrus țara, domnilor guvernanți! Uitați-va atent în sondaje domnilor PSD-iști, dar nu în cele comandate de Codrin Ștefănescu pentru a-l umfla pe liderul suprem de Teleorman, ci în cele reale, în cele care vă arată clar că ați pierdut încrederea românilor!”, arată Gigel Știrbu.

Sursa: stiripesurse.ro