UN FOST DIRECTOR DIN OLT A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ

0
2171

Fostul director al Muzeului de Arheologie și Etnografie al orașului Corabia, Florea Bâciu, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani.

Trecerea în nefiinţă a celui care a condus Muzeul de Arheologie și Etnografie Corabia, timp de 20 de ani, mai precis  în perioada 1985-2005, și autorul Monografiei orașului de pe malul Dunării, reprezintă o mare pierdere.

Reprezentanții Primăriei Corabia și-au exprimat regretul față de pierderea   incomensurabilă printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Trecerea în nefiinţă a celui care a fost un om cu alese calităţi profesionale şi morale, autor al Monografiei Orașului Corabia, cu o bogată activitate ştiinţifică, reprezintă o mare pierdere. A fost un om dedicat muncii, loial, corect faţă de alţii şi faţă de sine. Îi datorăm respect şi recunoştinţă. Suntem îndoliaţi şi ne exprimăm condoleanţe faţă de familie, faţă de prietenii săi, faţă de nenumăraţii colaboratori. Dumnezeu să-l odihnească în pace! a fost mesajul transmis de Primăria Corabia.