Un bărbat din Slatina a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat două mașini

0
1292

Polițiștii olteni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 La data de 14 iunie 2018, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina – Biroul Investigații Criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 30 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, acesta este bănuit că, în zilele de 29 aprilie și 06 iunie, ar fi sustras două autoturisme de pe raza municipiului Slatina, acestea fiind găsite ulterior și restituite proprietarilor. De asemenea, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Bărbatul, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din structura Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, urmând ca, la data de 15 iunie a.c, să fie prezentat Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare preventivă.