Un bărbat din Olt a murit într-un groaznic accident rutier la Orșova

0
1475

Un grav accident rutier a avut loc joi seara, pe DN 6. Un TIR încărcat cu ţevi metalice s-a răsturnat, la aproximativ un kilometru de Vama de la Porţile de Fier, spre Orşova. Autotrenul a luat foc în urma accidentului, iar şoferul, un bărbat din județul Olt, a rămas încarcerat în cabină, decedând la scurt timp.

Incendiul a fost stins de ceilalţi conducători auto, înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. În momentul sosirii echipajelor de intervenție acesta pierduse lupta cu viața, fiind declarat decedat.

Se pare că șoferul tirului a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit de versantul aflat pe marginea drumului. Bărbatul era din județul Olt, comuna Priseaca și a mai fost implicat în urmă cu câțiva ani într-un grav accident rutier din care a supraviețuit miraculos. Nu acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, bărbatul lăsând în urmă o familie îndurerată.

Poliţiştii urmează să stabiliească acum dacă accidentul a fost provocat de o manevră greşită a şoferului sau în urma unei defecţiuni tehnice la autotrenul înmatriculat în Olt.