TREI CENTRE DE SACRIFICARE A MIEILOR ȘI IEZILOR, ÎN OLT. CARE SUNT ACESTEA

0
542

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor  (DSVSA) Olt a emis avizul de funcționare temporară pentru încă două spații special amenajate în incinta Târgului săptămânal din Caracal şi în cadrul Pieţei Agroalimentare Drăgăneşti-Olt, pentru sacrificarea mieilor şi iezilor, în perioada de 29.04. – 01.05.2021.

 Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt informează că au fost  avizate sanitar veterinar temporar, pentru sacrificarea a tineretului ovin şi caprin, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, încă două spaţii special amenajate din incinta Târgului săptămânal din Caracal şi în cadrul Pieţei Agroalimentare Drăgăneşti-Olt, în perioada de 29.04. – 01.05.2021, conform solicitării primăriilor Caracal şi                      Drăgăneşti-Olt , ca urmare a îndeplinirii condiţiilor sanitare – veterinare de funcţionare .

Reamintim, de asemenea, că este avizat temporar pentru sacrificarea tineretului ovin şi caprin spaţiul din incinta Târgului săptămânal din Osica de Sus, iar acesta va mai funcţiona în data de 01.05.2021, conform solicitării primăriei comunei Osica de Sus .

Reprezentanții DSVSA Olt recomandă consumatorilor să achiziţioneze produse alimentare specifice acestei perioade, numai din unităţi autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, care sunt supuse controalelor sanitare veterinare, pentru a preîntâmpina  apariţia îmbolnăvirilor  .

PENTRU SESIZĂRI/RECLAMAŢII ÎN DOMENIUL SIGURANŢEI ALIMENTELOR, CETĂȚENII POT  APELA  NUMERELE  DE TELEFON : 0372753837/ 037275383