TMK – ARTROM S.A. A INAUGURAT O IMPORTANTĂ INVESTIȚIE

0
774
Vineri dimineața, cunoscuta unitate industrială slatineana TMK-ARTROM S.A SLATINA a fost gazda unui eveniment de interes național si european. S-a inaugurat lansarea in productie a unei secții moderne privind tratamentele termice pentru țevi din oțel.
Au fost prezenti vicepremierul Paul Stanescu, senator de Olt, Excelența  Sa, Ambasadorul Federatiei Ruse, Valery Kuzmin , presedintele grupului TMK, Dimitri PUMPIANSKIY,
directorul general al diviziei Europa, ing. Adrian Popescu. Din partea Camerei de Comert a  Romaniei a fost ca invitat special Sorin Dimitriu. Un oaspete tot special a fost si europarlamentarul Norica Nicolai. Oficialitatile judetene au fost reprezentate de parlamentarii de OLT, Renica Diaconescu, Florin Iordache, Alexandru Stanescu, Dan Ciocan, Marius Iancu, Mihai Niță.
Au mai fost prezenti primarul Slatinei, Emil Moț, prefectul de Olt, Silviu Neacsa, vicepresedintele C.J. Olt, Virgil Delureanu, vicepresedintele C.J. Olt, Ioan Ciugulea, precum si directorii unor instituții judetene, printre care Gheorghe Neacsa, comisar-sef al Garzii de mediu Olt, Dorel Steomlega, seful Agentiei de Mediu Olt.
Cuvantul de deschidere l-a avut ing. Adrian Popescu. Acesta a avut cuvinte frumoase de laudă la adresa directorului general adjunct operatiuni, Cristian Drinciu, considerat „sufletul acestei investiții”, cel care a coordonat toata investitia. Acesta a facut o prezentare, cu detalii tehnice, a modului de functionare al instalatiei.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Sorin Dimitriu, un prieten vechi al ARTROM S.A, a luat cuvântul, facand multe aprecieri legate de aceasta importantă unitate slatineana.
A luat cuvantul, in limba engleză, ambasadorul Federatiei Ruse, Excelenta Sa Valery Kuzmin.
Vicepremierul Paul Stanescu a primit o plachetă din partea conducerii TMK ARTROM S.A., urmat de un cuvânt entuziast si plin de speranta pentru economia judetului Olt, bine apreciat de cei prezenți.