Tineri din Olt, vitezomani pe drumurile din județ

0
360
Doi tineri din Olt au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați în trafic, de oamenii legii, conducând cu mult peste limita maximă de viteză de 50 de km/h. Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.
În cadrul activităților, în jurul orei 20:00, polițiștii au depistat pe strada George Poboran, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt.
 Ulterior, în jurul orei 20:10, polițiștii au depistat pe strada Pitești, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.
Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov.” transmite IPJ Olt.