Telefoane Digi ieftine: ce iei cu zero lei și nu-ți pare rău

0
532

Digi | RCS-RDS are o nouă ofertă pentru tine. Asta dacă ești în căutarea unui nou telefon. Și poate vrei să-l iei și în rate, cu avans de zero lei.

Digi îți pune la dispoziție telefoane foarte bune la prețuri mici. Ai de unde alege pentru că oferta este una destul de mare. Așa că poți să-ți cumperi, de exemplu, noul Huawei P30 Lite cu zero lei avans, apoi îl plătești o rată lunară de 68,5 lei.

Dacă îți este frică că nu o să-ți mai meargă aplicațiile dacă iei un Huawei, nu ai de ce pentru că orice telefon cumpărat în acest moment va primi Android și vei putea accesa Gmail, YouTube sau Facebook. Ce nu este garantat că o să primești este viitoarea versiune a sistemului de operare Android.

O altă variantă ar fi Motorola One Vision, un telefon de buget cu o cameră de 48 de megapixeli și cu un ecran îngust, bun pentru filme. Ai zero lei avans și o rată lunară de 58 de lei.

Mai ai ca alternativă și Nokia 7 Plus, cu ecran de 6 inci și o cameră foto duală, iar prețul este de 50 de lei pe lună.

Există și variante mai ieftine și ai putea să optezi pentru un telefon cu o autonomie de invidiat, Motorola G7 Power ce are o baterie de 5000 mAh, ce te ține două-trei zile. Rata lunară pe factura Digi este de 35 de lei. Apoi Xiaomi Redmi 6 este disponibil pentru 22,5 lei pe lună.

Dacă nu vrei un smartphone atunci poți să încerci clasicul Nokia 3310 3G, zero lei avans și o rată lunară de 10 lei.

Cum poți cumpăra toate aceste telefoane de la Digi?

Tot ce trebuie să faci este să te portezi de la un alt operator și să-ți faci abonament la Digi. Vii cu numărul în rețeaua operatorului și ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare.

Ca să cumperi orice telefon de la Digi, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România. Totodată, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Această oferta Digi e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site.

Sursa: playtech.ro