Tabără de matematică la Centrul Social din Grădinari al Arhiepiscopiei Craiovei

0
167

Centrul Social Multifuncțional al Arhiepiscopiei Craiovei din localitatea Grădinari, județul Olt, a găzduit, timp de două săptămâni, activitatea intitulată ,,Și tu poți învăța matematică!”. La activitate au participat peste 35 de elevi din clasele V-VIII, beneficiari ai Centrului Social.

 În cadrul activității s-au desfășurat intervenții de tip educație remedială și dezvoltarea competențelor școlare la disciplina matematică.

Pauzele de matematică s-au desfășurat activ, copiii fiind implicați în diferite activități, precum jocuri distractive, pictură pe piatră, olărit, croitorie, desfășurate sub coordonarea specialiștilor Centrului.

La finalul activității, copiii au susținut un program artistic, în cadrul căruia, într-o atmosferă de sărbătoare, au interpretat cântece și poezii, au dansat după melodii tradiționale și moderne și au fost răsplătiți de organizatori cu o scurtă excursie la sfintele mănăstiri din apropierea Centrului Social. Activitatea a fost posibilă cu ajutorul  colaboratorilor și voluntari Centrului Social, profesorii de matematică dra. Alexandra Neață, dl. Ilie Bucă și dl. Marcel Neferu, cărora le mulțumim pentru disponibilitatea, dragostea și competența de care au dat dovadă”, a subliniat pr. Costea