Sute de bilete la tratament pentru olteni

0
284

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt pune miercuri, 12 septembrie, în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XV-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate aproximativ 220 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (55 de locuri), Govora – 29 de bilete, 23 de bilete în staţiunea Căciulata, 21 locuri în staţiunea Herculane și Govora -20 de locuri.

Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Călimănești unde sunt repartizate 10 tichete, Bala- nouă bilete, Amara- șapte bilete, Buziaș și Eforie Nord, câte șase locuri, Felix, Mangalia, Slănic Moldova, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei, câte patru bilete, în timp ce la Pucioasa sunt rezervate trei bilete. De asemenea, alţi patru olteni vor merge la Slănic Prahova și Moneasa (câte două biletete), iar la Sinaia.

 „Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 24 septembrie, inclusiv. Biletele de tratament din seria 15 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 25 septembrie şi se vor vinde în data de 26 septembrie 2018”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.

Ilie Bîzoi