Suporterii echipei CSM Slatina îi cer demisia Victorinei Bora

1
345

După eșecul înregistrat de CSM Slatina în fața grupării Gloria Buzău, scor 17-23, în meciul de pe teren propriu din prima etapă a returului, suporterii handbalistelor au luat foc, pe pagina de socializare a echipei, cerându-i demisia antrenoarei Victorina Bora. Fanii sportivelor pun decăderea handbalistelor în spatele antrenoarei.

Vă prezentăm mai jos câteva din mesajele suporterilor:

  • Stimata Victorina Bora, va multumim pentru tot ce ati facut pana acum la acest club, insa e momentul sa va spunem la revedere, a venit clipa sa demisionati de la conducerea tehnica a aceastei echipe. Va rugam sa intelegeti ca orice zi in care ramaneti antrenoarea acestei formatii ne aduce prejudicii insurmontabile in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu are rost sa va puneti in cap majoritatea sustinatorilor pentru niste ambitii personale. Ati demonstrat ce ati avut de demonstrat, stim ca sunteti un antrenor valoros, numai ca acum fetele au nevoie de altceva ca sa depaseasca pasa asta nefasta. Cu stima, o fana care vrea sa vada si la anul handbal la Slatina.„
  • Nu jucați nimic sunteți de râsul lumii, demisia penibilelei de pe bancă!!! Sunteți într-un picaj continuu, dacă vreți sa mai faceți ceva dați un refresh la echipă!
  • Aroganta asta de Bora nu mai vine nici la conferinta de presa, e prea smechera ea s-o deranjeze ziaristii cu intrebarile, are prea multe puncte sezonul asta, isi permite.„
  • Oare Bora nu sesizeaza penibilul in care a ajuns? Ce mai asteapta ca sa plece?

 

1 COMENTARIU

  1. Eu am toata admiratia pentru echipa slatineana si staful tehnic, dar cum poate fi facut cineva responsabil cand cele mai bune jucatoare au plecat pe capete. Cred ca este vorba de bani si de stimularea performantei in sport. Alo,primaria, consiliul judetean, clanul Stanescu si toti cei care calariti acel judet, voi nu puteti ajuta cu ceva?

Comentariile sunt închise.