Street FOOD Festival, cel mai popular festival de mâncare din România, ajunge la Slatina

0
2782

Cel mai popular festival de mâncare din Romania, Street FOOD Festival, va avea loc in perioada 30 august-1 septembrie 2019, în Parcul de la fosta Unitate Militara din Slatina. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Slatina și promite o experiență culinară savuroasă. Mâncare buna, concerte de muzica live, filme în aer liber si multă voie buna, sunt ingredientele unui eveniment de neuitat care se va desfășura în perioada 30 august-1 septembrie 2019. Potrivit reprezentanților Street FOOD Festival, iată motivele pentru care nu trebuie să ratezi acest festival:

  1. Intrarea liberă

Fiecare eveniment Street FOOD Festival e cu intrare liberă pentru că ne place ca oricine să se poată bucura de muzica live, o plimbare alături de prieteni prin parc sau atmosfera de festival, fără să plătească pentru acestea. Pentru mâncare, vizitatorii aleg în funcție de buzunar și poftă. Un lucru mai zicem, e primul eveniment Street FOOD Festival la Slatina și unicul pe anul acesta, așa că merită să te bucuri din plin.

2. Mâncarea

Fie că ești un gurmand consacrat și îți place să încerci lucuri noi sau știi exact ce vrei să mănânci, îți vei găsi locul în festival încă de la prima vizită. Bunătăți din toate colțurile lumii sunt gata să te surprindă în cel mai plăcut mod.

Sandwichuri gustoase de la Tom Cooks, mâncare mexicană de la Mexican Bizness, Fish & Chips de la The Codfather, vafe belgiene cu fructe și topping-uri diverse de la Famous Waffles și celebrul desert italian de la Mr Cannoli sunt câteva dintre multele opțiuni delicioase.

3. Muzica

Serile la Street FOOD Festival se lasă cu dans, iar tradiția asta suntem siguri că va continua și la Slatina. Venim cu o scenă de 360 grade care permite spectatorilor să fie mult mai aproape de artiști, iar atmosfera să fie una prietenoasă. Responsabili cu muzica live vor fi: Soul Serenade, Jurjak and The Mono Jacks în seara de vineri, Next Ex, Dimitris Bats și Robin and the Backstabbers sâmbătă, iar duminică ne vor cânta Gramofone, Lucia și Byron.

4. Băuturile

Să bei ceva bun alături de oameni dragi în timpul liber e o idee inspirată, cu atât mai mult cu cât mâncarea gustoasă cere o completare pe măsură. O bere bună de la Staropramen, un prosecco, un cocktail sau un fresh, toate te așteaptă la rece între 30 august și 1 septembrie.

5. Kids zone

Cei mici sunt bine-veni la festival și poți să îi lași liniștiți să se joace și să se distreze într-o zonă dedicată lor, cu face painting, baloane, animatori, jocuri și ateliere. Adulții cu dor de copilărie nu vor fi nici ei ignorați.

6. Chef Foa

Un alt motiv să ajungi în cele 3 zile în Parcul de la fosta unitate militară e să te întâlnești cu chef Foa. Cu o experiență impresionantă ca bucătar și om de televiziune, Foa vine în festival pentru a face demonstrații culinare și să discute liber cu cei interesați să afle mai multe despre arta culinară.

7. Relaxarea

În timpul liber meriți să te odihnești, iar în festival ai șansa să faci asta. Am pregătit mai multe zone de relaxare unde să poți să stai liniștit(ă) și să poți povesti alături de prieteni și să asculți muzică bună, iar dacă între timp ți se face foame sau sete, ai totul super aproape.