Sportivi printre pompieri

0
226

Miercuri, 19 ianuarie, au debutat activitățile sportive organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în data de 28 februarie.
Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” Slatina a fost gazda „Cupei 28 februarie” la tenis de masă. La startul competiției s-au aliniat peste 20 de sportivi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Bazei 99 Deveselu, Unității Militare 1252 Caracal și Unității Militare 2628 Caracal.
În urma desfășurării competiției, clasamentul a fost următorul: la proba de simplu: locul I – Preda Marian Adrian – ISU Olt, locul II – Muscalu Tony – IJJ Olt și locul III – Nicolae Iulian – IJJ Olt; la proba de dublu: locul I – Preda Marian Adrian și Rău Flavian – ISU Olt, locul II – Nicolae Iulian și Muscalu Tony – IJJ Olt și locul II – Stoica Ștefan și Dumitru Traian – ISU Olt. Domnul Colonel Adrian TĂNASE – Inspector Șef al ISU Olt și domnul Maior Dorel VIIȘOREANU, președinte A.S. „Pompierul” Olt le-au înmânat câștigătorilor diplomele și cupele.
Întrecerile sportive vor continua, în zilele de 20, 21 și 25 februarie, când se vor desfășura competițiile de minifotbal, în municipiul Caracal și volei, în municipiul Slatina.