Spitalul Județean Slatina face noi angajări

0
876

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, pe 5 decembrie anul curent, instituția organizează un nou concurs. De această dată, unitatea sanitară scoate la concurs un post de inginer de sistem IA la Biroul Informatică. Contractul este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii superioare absolvite cu diploma de licență în domeniul IT (automatizări și calculatoare, tehnologia informației sau ingineria sistemelor, informatică) și șase ani și șase luni vechime în specialitate.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 5 decembrie 2019, de la ora 9.00, în timp ce interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 26 noiembrie 2019, ora 16.00.

Bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la sediul  unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro). Relații suplimentare se pot obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului, telefon: 0349/802.550.