SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA FACE ANGAJĂRI

0
1137

Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale.

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal.

De această dată, Spitalul Slatina a scos la concurs un post de medic specialist, specialitatea ORL, cu normă întreagă pe Secția ORL, un post de medic specialist, specialitatea Diabet zaharat, disponibil la Cabinetul Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, un post de medic, specialitatea Medicină Generală, cu normă întreagă la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală și DRG, precum și un post vacant de biolog debutant la Laboratorul analize medicale pentru punctul de lucru de la Scornicești.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în „Viața medicală”. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.