SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA ANGAJEAZĂ BRANCARDIERI ȘI ÎNGRIJITORI

0
1101

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea, pentru o perioadă nedeterminată, a mai multor posturi vacante. Data limită pentru depunerea dosarelor este 9 iunie 2021.

Este vorba despre un post de brancardier la Secția Oncologie Medicală, un post de brancardier la Boli Infecțioase, un post de brancardier la Secția Neurologie, un post de brancardier la Secția Cardiologie, un post de brancardier la Secția Ortopedie și Traumatologie, un post de brancardier la la Blocul Operator (central), trei posturi de îngrijitor la Secția Cardiologie, un post de îngrijitor la Secția A.T.I, un post de îngrijitor la Secția Boli Infecțioase și un post de îngrijitor la Secția Psihiatrie.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii generale. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 17 iunie, de la ora 9:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 9 iunie 2021.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, judeţul Olt – telefon 0349/802.550.