Spitalul Județean Slatina angajează asistenți medicali. 15 posturi au fost scoase la concurs

0
638

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, în următoarea perioadă , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 15 posturi de asistent medical.

Mai exact, este vorba despre: un post  de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Medicină Internă, un post  de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Ortopedie și traumatologie, un post de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii S, la Secția A.T.I, un post  de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Cardiologie, două posturi de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Pediatrie, un post de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Cabinetul Pediatrie din Ambulatoriul integrat al spitalului, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Oncologie Medicală, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Ortopedie și traumatologie, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Compartimentul Chirurgie Plastică- microchirurgie reconstructivă, un post  de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii S la Secția Obstetrică-ginecologie I, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Pediatrie, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Pneumologie Scornicești și un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL la Secția Diabet Zaharat, Nutriție și boli metabolice.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale absolvite cu certificat de absolvire a școlii postliceale sau certificat absolvire a școlii postliceale conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  în specialitate, pentru posturile de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL; studii postliceale absolvite cu certificat de absolvire a școlii postliceale sau certificat absolvire a școlii postliceale conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  în specialitate, examen pentru obținerea gradului de principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate, pentru  posturile de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL; studii universitare absolvite cu diplomă de licență în specialitate; examen pentru obținerea gradului principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate, pentru postul de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii superioare.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 12 decembrie 2019, ora 9.00, iar interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la proba scrisă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 decembrie 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, telefon 0349/802.550.