Soţul Melaniei Renghea, găsit spânzurat

0
2208

Soţul poliţistei din judeţul Olt care în urmă cu cinci ani şi-a înjunghiat şeful, a fost găsit joi seara spânzurat în propria locuinţă.

Este vorba de Relu Renghea, soţul poliţistei Melania Renghea care, în decembrie 2012 şi-a înjunghiat fostul şef de la Poliţia oraşului Balş, Gheorghe Barbu şi i-a acuzat pe acesta şi pe mai mulţi şefi din IPJ Olt că ar fi violat-o.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa din comuna Curtișoara.  O echipă a ajuns imediat la fața locului pentru a face cercetări iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a confirmat sinuciderea bărbatului. Și un echipaj de Ambulanță  ajuns imediat la locuința bărbatului însă medicii nu au mai efectuat manevre de resuscitare, acesta fiind declarat decedat.

În luna mai 2016, Melania Renghea a fost găsită vinovată de tentativă de omor calificat de magistraţii Curţii de Apel Craiova şi condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă. Femeia spune că şi-a înjunghiat şeful pe motiv că nu mai suporta abuzurile acestuia. Melania Renghea a susţinut că a fost plasată de fostul său şef, ca favor sexual, mai multor şefi ai IPJ şi din Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cei care au investigat acuzaţiile poliţistei, au constatat că aceste fapte nu există.

La data incidentului, Melania Renghea avea un copil, fiind însărcinată cu încă unul. Între timp, pe durata procesului, femeia a mai rămas o dată gravidă, în prezent fiind mama a trei copii, ultimul din ei având mai puţin de un an. Renghea se află acum încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

 

Sursa foto: cancan.ro