Social-democraţii, lângă slătineni, de 1 Mai

1
2451

Social-democrații au petrecut lângă slătineni, Ziua de 1 Mai. Mai exact, în păduricea de la Căcâna s-a dat strat distracției, cu muzică bună, mici și bere.

Printre cei prezenți s-au numărat: Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreşedinte CJ, Emil Moţ, primarul Slatinei, Alex Berechet şi Gigi-Ernes Vîlceleanu, viceprimarii Slatinei, parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Florin Barbu, Emil Albotă, Adrian Chesnoiu şi mulţi alţi şefi de deconcentrate.

Ca de fiecare dată, suntem în mijlocul membrilor de organizaţie. Ne-am întâlnit cu peste 1000 de membri. Este o tradiţie pe care o păstrăm de peste 10 ani de zile, împreună cu ei. Le urez la mulţi ani!”, a spus Marius Oprescu.

De 1 Mai, Partidul Social Democrat, organizaţia Slatina, păstrează tradiţia. Ne simţim bine, e petrecerea noastră tradiţională. Tuturor membriolor noştri le spun La mulţi ani şi împreună să petrecem de 1 Mai.
Din acest weekend, Pădurea Strehareţ este deschisă şi vă aşteptăm cu drag. Aţi văzut acolo, avem o zonă de grătare, zonă de promenadă, avem un loc de joacă foarte frumos pentru copii. Slătineni, şi nu numai, vă aşteptăm cu drag la Pădurea Strehareţ!”, a declarat Emil Moţ.

1 COMENTARIU

  1. Propaganda ieftină pentru fraieri creduli. Metoda patentata și perfecționat sub diverse variante de toate partidele politice. Pentru 3,4 mici și una, doua beri romanii i-și amaneteaza viitorul!

Comentariile sunt închise.